fredag 4 november 2011

En gåva i toner - Old Age

Det é officiellt, jag har blivit gammal. Och allt för att jag inte har någon dator. Abstinensen till bloggandet blev för stort så jag måste lägga ner lite tid på skrivandet med hjälp av mors dator och här bredvid mig spelas “En gåva i toner”. Visserligen é ju faktiskt en del melodier riktigt trevliga…..
Tänk så handikappad och “bakom takana“ utan dator. Den gamla var visserligen långsam som ett tröskverk men en dator ändå… Glad över min telefon där jag kan kolla facebook samt e-posten. Och så mycket man skulle behöva göra med en dator och alla sidor man skulle behöva kolla, t.ex. skulle jag verkligen behöva fixa lite med julklappsshoppingen eftersom jag ligger långt efter. Men nej. Och tänk på alla bloggämnen jag kommit på men inte haft möjlighet att blogga om. Lovar dock inte att det skulle varit någon intressant läsning men ändå.
Och ännu har NetAnttila inte ens fått skickat iväg min nya även om jag beställde den före klockan 15 i måndags. Nåja den skickas förhoppningsvis på inkommande måndag och mottages med stor glädje av mig på tisdagen. Låt det ske på detta vis. Men tyvärr har den snabba servicen som förr fanns har tydligen tagit slut. Ja det var bättre förr. Vilket I-Landsproblem alltså....
Fredagsmys borde det väl bli ikväll men att mysa ensam é sådär halvkul. Däremot jag funderar att spetsa till glöggen lite ikväll :D

Så kan jag ju nu passa på att infoga videon jag klippte till för veckor sen innan datorn sa gonatt. Detta é orsaken till att man ställer sig på sen och lägger ner all tid man inte alltid har på repetitioner och allt runtomkring en produktion. PLUS allt det sociala umgänget naturligtvis. Å gud vad jag saknar er alla. Känns nästan som om man bott tillsammans i 2 månader.



FÖRVÅNAD NÅGON? :P


You Are a Love Junkie





You can't help it. Love takes over your brain and makes you a little crazy.

Each time you tell yourself it will be different, but it never is. You're addicted to falling in love.

Like any other type of junkie, you need your fix. And your fix is usually infatuation with someone new.

You tend to burn through relationships pretty quickly. You're always looking for the next high.



You Aim High





You are attracted to powerful people who have a good deal of influence. You wouldn't mind some of that rubbing off on you.

You know what you want, and you know how to go after it. You feel equipped for whatever may happen.

You are a trustworthy and truthful partner. You are honest in your statements and actions.

You love to be on your own, doing your own thing. You know what's best for you.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar