söndag 7 juli 2013

Before PRIDE

Ärade bloggläsare. Jag ber om ursäkt. Jag har hört era djupa suckar av besvikelse varje gång ni loggat in och upptäck att nej, inget nytt. Men nu är jag tillbaka och ska försöka sammanfatta en del saker.

Vecka mån-fre (24.6-28.6)
Ledig, ledig, jobb, jobb, jobb. Detta kan bara betyda en sak, jag hade fullt upp varje dag. Att var ledig är inte alltid det enklaste heller. Men så kom då ändå, till slut fredagen. ÄNTLIGEN. Och resten av den veckan får ett alldeles eget inlägg :)

Denna vecka mån-sön (1.7-7.7)
Det har sagts till mig 2 saker denna vecka.
#1. "Du blir bara smalare." Detta har semesterfirarna på jobbet som nu återvänt efter att inte ha sett mig på fyra veckor kommit fram till. Kan jag tro dem möjligen? Jag vet inte. De senaste 1 1/2 månaderna (minst) har vågen stått stilla och jag har trots mina promenader haft svårt att lyckas se någon förändring. Inte någonstans. Men jag måste väl tro på det jag får höra helt enkelt.
 

#2. En annan sak var att mina blogginlägg saknas. Jag ursäktar mig för att jag inte hunnit skriva men får som svar att det inte behöver vara några långa romaner utan att mina korta, spontana, roliga inlägg nästan är det som saknas mest. Jag ska verkligen försöka skärpa mig. Jag skyller lite på de två timmar per dag som jag spenderar på lenkki varje dag. Detta två timmar som lätt gick åt till bloggande eller datoranvändandet förr... och datorn används verkligen INTE varje dag nuförtiden...

Onsdag kväll. Jag hade ett litet psykbryt. Ett som också gjorde sig påminnd torsdag kväll. På onsdag såg jag en bild... på en man... en kille. Jag känner honom. Han såg så ledsen ut. Jag bara tittaden på bilden, länge. "Gulla vännen" tänkte jag. Tänkte på att han var kanske alldeles ensam. Jag visste han hade haft en jobbig dag. Allt jag ville göra var att finnas där för honom, hålla om honom och säga att allt blir bra. Men det gick bara inte, däremot fick jag en uppenbarelse... jag gillar honom... på sant... han OCKSÅ. Just så.


På torsdag tyckte jag att allt var så orättvist. Jag ville inte vara ensam, jag hade bara en önskan, att inte vara ensam. Jag ville bara ha någon där, en man, en som gillade mig. Jag ville bara hålla om honom, känns hans värme, hans doft, kyssa honom ömt. I really HATE being alone!!


Så kommer jag osökt in på fredagen. Veckans enda lediga dag. Har man bara en dag på hela veckan som man inte ska jobba så borde man ju egentligen bara ligga och lata sig men när ska man då få något gjort. Lägenheten städad, badrummet storstädat, lakanen bytta och 4 maskiner tvätt körda. Efter det kändes det bra med en dusch och mat. Nån timme att ligga på soffan innan det igen blev lenkki och dusch på det. Plötsligt börjar rundan känns "kort". Vilket ju är bra.
Nu har jag dessutom "köpt" nya skor, ja snarare 4 par. Eftersom jag inte har en aning om lenkkiskor då köpte jag lite av varje, olika märken och framförallt färger. Från Zalando. Gratis frakt och retur :)


Lördagen kom och inga inlägg hade ännu blivit publicerade, detta trots att det fanns stora förhoppningar på det. Dagen bestod enkelt sagt av tre saker: jobb, bio (filmen var Superman och jag hade verkligen förväntat mig mer... på något sätt kändes det som om de satsat mer på specialeffekter än handling) och promenad.


På kvällen gick en del tankar på samma kille som på onsdagskvällen... han är för härlig alltså.


Idag då dagen när jag inte skulle stressa. Jag skulle jobba kväll och trots att det fanns en hel del som jag tyckte behövde göras före så skulle jag ta det lugnt och strategiskt, en sak i taget… Ändå blev det nog rusning och allt i sista minuten... precis som det ska vara :P Nu är alla blogginlägg ÄNTLIGEN klara och maten (som blev riktigt god, vet inte hur jag gjorde, ärligt) och nu ska det bara publiceras…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar