söndag 3 juli 2016

Husmorsdrömmar

Häromdagen damp detta reklamblad från Hobby Hall ner i min brevlåda.


Jag gillar att shoppa, ingen hemlighet direkt så reklam är bra.  Och hej. Detta handlade ju dessutom om REA-erbjudanden. 
Började bläddra från slutet. Det var teknik avdelningen. Lite av en teknisk inkörd och skulle gärna haft ett och annat därifrån... Jag menar, sen när har jag faktiskt BEHÖVT en ny mobil när jag köpt en sådan? :P

Ändå var det inte det avsnittet som jag gillade bäst. Jag bläddrade vidare några sidor och började verkligen drömma. 
Det första var en frysbox... Fanns flera olika storlekar... Den största var naturligtvis helt onödigt stor men ändå... Den ville jag ha...förmånlig trots sin storlek. Tänk allt jag kunde fylla den med... Hemgjort i alla dess former...
Sen var det kylskåp... Med ismaskin i dörren...självklart...
Å hushållsmaskiner... tänk att göra deg till bröd eller bullar  i den mixern.
Å ja, tvättmaskin å torktumlare... Så blanka å fina med lysande display...

Jag börjar verkligen undra om detta är helt normala tankar och drömmar för en kille på 27 år. Kanske, kanske inte. Men det var mina drömmar.
Och jag ville ju inte ha allt detta för mig själv, nej! Jag ville ha alltihopa som hjälp att ta hand om min familj  (om det sen bara infattade en kille/man) och vår vänkrets.
Stå i köket, baka och laga mat.  Duka långbordet.
Se till att frusen alltid är full av vad som gillas i huset.
T.o.m. att tvätta nån annans kläder... jag kunde, i bästa fall, faktiskt stryka skjortor ;)


Sådan är jag. Kanske har det att göra med mitt stjärntecken, Kräftan, vi lär vara kärleksfulla och omvårdande :)Sedan säger jag ju naturligtvis inte att jag varit typen som bara varit hemma. Nog alldeles för social av mig för att bara kunna vara hemma ensam å pyssla på med det ena och det andra, oavsett hur mycket jag gillade uppgiften i fråga. Något jobb i någon utsträckning hade väl nog troligen varit ett måste.... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar