söndag 7 februari 2016

En vecka senare

Tänka sig... flertalet inlägg på en och samma vecka,  ja det var ett tag sen det undret skett :P
Å hur har veckan varit då? Nåjoo... I det stora hela bra faktiskt. Vissa dagar  (onsdag å lördag) bättre än andra :D 


Men den har gått snabbt, så in i norden snabbt. 2 knappar borde det finnas i livet. Nr.1 är slowmotion-knappen så man kan bromsa lite å dra ut på ögonblick man vill hålla fast vid. Nr.2 är fastforward(snabbspolning)-knappen, ja vissa dagar är helt enkelt värre än andra.
Men så tog veckan slut... Det blev söndag. Vilken jävla dag alltså. Det är länge sen jag känt som idag. Allt har varit helt uppochner. Mellan kl.7-9 kunde jag inte sova mer fast jag gick å sova först vid 03-snåret. Jag vaknade och vände på mig... Sov lite och upprepade processen. Det värkte något infernaliskt. Så vid 9 gav jag upp. Å genast mådde jag pyton.  Det värkte ja... Det var fysisk smärta. Men i huvudet snurrade kugghjulen så de glödde å skapade en psykisk smärta som spred sig i kroppen. 

Å detta har sen fortsatt hela dagen. Förutom när jag för 1 timme eller 2 somnade alldeles utslagen. ..
Så idag har inte varit någon toppendag...


Men får väl blicka framåt.  5 dagar att jobba (det distraherar mina tankar) sen börjar ledighet å semester. Dock har jag 4 heldagar lediga innan jag åker ner till Helsingfors å sen vidare på resa. 4 dagar som jag hoppas inte tar kål på mig...
Å ja... Apropå dagar å tid. Om denna vecka kanske har gått snabbt så vet jag inte hur jag ska överleva om inte kommande 10 dagar fortsätter i samma anda... Redan idag började "ångesten" å saknaden... Fy på mig men jag kan inte hjälpa det...


Lite övrigt då också!

Nya nyckelband till jobbet. Jag gjorde ett när det behövdes i färgen björnbär men så ville de ju ha nya till alla nyklar :)

Frågan är då... Är dessa gröna eller gula? Jag köpte garnet med namnet på färgen som neongult...stickade det som gullt till jul.  Å plötsligt kallar folk det GRÖNT??


Som sagt...tiden är en märklig sak...


Och slowmotion också då ja...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar