onsdag 29 juni 2016

O & J: Storytime

Smärtan spred sig i kroppen... i ryggslutet...runt midjan å en snara av eld omslöt höger höft och brännande stötar skar snett ner över låret. Oscar låg i soffan och trots att filten i hörnet var nytvättad och hade luktat starkt av sköljmedel kunde han utan problem skönja doften av Jonas i den fast han bara sträckt ut sig där i soffan en liten stund.
Där han nu låg, efter en promenad där vägen hem bara gått ut på att hålla farten uppe å inte känna efter om han skulle komma sig hem igen, så var han glad att han inte gjorde det han en handfull timmar tidigare övervägt.  Nämligen hört av sig till Jonas och ställt in. Han tänkte på hur galet det lät... Säg en enda gång när Oscar inte hade velat träffa honom, så att ställa in...skrattretande.

Han hade åter varit lite nervös. Att inte ses på en så att säga "neutral plats" var lite spännande.  Jonas hade alltid fått komma å gå som han ville men nu hade det gått månader sedan han satt sin fot innanför Oscars dörr. Som tur var gick det hela över sekunden Jonas faktiskt var på plats. Å välkomstkramen... En dag kommer Oscar helt enkelt inte släppa taget om Jonas utan att lite milt våld kommer behövas :P

Timmarna gick snabbt...otroligt snabbt. Det var nog det enda Oscar egentligen kunde klaga på... Jonas var sig lik..på gott och ont. Oscar njöt alltid av att se Jonas känna sig då hemma. Så bekväm i Oscars närvaro. Den vackraste människa som nånsin funnits, i kropp och själ, det var Jonas i Oscars ögon. Sist å slutligen kände Oscar att det var bättre mellan dem, igen, när Jonas gick.


Det var bara ett fel...
För första gången på x-antal månader kände Oscar åter igen "Fan va 10 dagar är lång tid"...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar