onsdag 23 april 2014

Tom of Finland - mitt ställningstagande

Jag vet inte om ni har hört. Till hösten kommer Itella med ett nytt frimärke.  Ett frimärke designat "Tom of Finland". Personligen är jag glad...självklart...ett litet tecken på att Finland kanske håller på att bli ett öppnare land. Å bilden är nice.



Men så tänker inte alla. Protestlistor skrivs på å diskussioner finns både här å där. Ingen säger att deras problem är den kraftiga homoerotiska spänningen, det tror jag sen vad jag vill på, utan snarare mannens uniform. Å främst mössan. En mössa som använts som uniform av nazisterna under andra världskriget, nutill ännu "pyntad" med en Davidstjärna.
Visst kan jag hålla med...men ändå inte. Detta är nog inget som uttalar att nazism skulle vara okej. Ingen tvingas ju sen att köpa detta frimärke. Det är inte det enda frimärke som till hösten komner finnas till. Ingen TVINGAS posta sina vykort å brev med en peppu uppe i hörnet.
Läste också att homosexuella nog inte vill porträtteras på detta sätt! Kan bara säga att jag å de homosexulla vänner jag har bara ÄLSKAR denna frimärkside,..så det så...

Lugna ner er gott folk...detta är inte så stort...för er :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar