torsdag 27 oktober 2011

En bild säger mer än tusen ord

Tillbaka online. Med nytt virusskydd. Hoppas det håller i sig nu bara. Hemskt hur svårt det är att vara utan dator. Och snart får vi fibernät också, ska bli riktigt trevligt med betydligt snabbare nät, har 2 som blir 10 tydligen.
#1. Hade idag besök av Nina. Med sig hade hon med sig tavlan jag vann på hennes blogg. Perfekt. Man kan aldrig få för många plåttavlor. Ska nu bara hitta ett bra ställe till den samt två till som ännu inte kommit sig upp.

#2. Nina hade också med sig två Avonkataloger. Det blir två beställningar bara jag sorterat vad som blir billigast ur vilken katalog :D Detta tillsammans med glögg för att lindra halsont och få klä av sig lite så man inte ser ut som en Mishelingubbe :P

#3. Gjorde om min lägenhet i torsdags. Nya lampor och gardiner från Jotex. Lamporna é vita med svart text, ordet kärlek på diverse språk. Blev riktigt nöjd. Speciellt när jag plockade upp lite av varje ur källaren.

 
#4. Detta är rosorna jag fick som tack för servicen(skulle min lärare sagt det skulle hon sagt det stavas, det blir lite nervpåfrestande efter en hel dag när ordet nämts MÅNGA gånger) Och framför ligger Wiskeypraliner. Har inte smakat dem än men kanske skulle de vara bra mot halsen, kan ju inte direkt dricka Jäger när jag ska jobba imorgon ;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar