tisdag 18 oktober 2011

Min första skoldag

Nu kunde jag ha pratat om min fösta skoldag, min allra första år -95. Dessvärre minns jag inte allt för mycket om den. Däremot minns jag idag, första skoldagen efter ett uppehåll på 4-5 år. Kändes konstigt att packa skolväskan igår. Samma väska som jag hade som skolväska årskurs 7-9 och sedan 1-4 i Gymnasiet. Väldigt mycket att ta in. VÄLDIGT. Yrkesproven gör en allt snurrig, men varför ens tänka på dem. De kommer troligen inte att utföras före Maj 2013!! Trevlig grupp, vi e 3 stycken sammanlagt. Lika många i finska gruppen tror jag. Kändes bra faktiskt trots allt, inte alls så nervös som jag trodde jag skulle vara. Kändes bra att ha min gamla, smått slitna väska på axeln igen. Och bara allt sjunker in så... :)

Ett par föreställningar bakåt. Första akten var nästan slut. Jag stod och snörade på mig korsetten. Anders kom upp först av övriga medlemmar ur ensemblen. Vi samtalade om ditt å datt. Jag log och sa att något bra (det finns visserligen många saker) med denna pjäsen. Jag har lärt mig gå i extremt höga.... (Kan ju inte avslöja för mycket) Han log å svarade. Jag sa jag borde testa stilettditona nu och se om det också går bättre. Han tyckte jag skulle vara försiktig, vi behövde inga brutna vrister. Alltid lika omtänksam. Jag tar ju för givet att han tänkte på mig och inte vilka problem vi skulle få med föreställningarna om jag inte var på fötterna :P Nåja, testade idag och det gick ju super. Övning ger färdighet é allt jag säger. Och apropå "Snövit och sju bröder", de 4 sista utsålda för länge sen och folk ropar efter mer. Vi ska planera för EXTRA FÖRESTÄLLNINGAR :D Svårt när sammanlagt 28 é inblandade men jag hoppas verkligen det lyckas!!

Dags att söka sig i säng. Bara jag och en uppvärmd vetedyna. Det gör det lättare i den kalla sängen samtidigt som det lättar den styva axeln.
GONATT!!



You Are Wildly Inspired




You want to inject as much art as you can into the world. You're trying to make everything a little more gorgeous.

For you, everything is always changing. Each moment is different and unique.

You enjoy every experience you are given. You see life as a blessing.

You are quirky, charming, and creative. You like to celebrate your uniqueness.



You Are the Central Time Zone




For you, each day is new and glorious. You wake up refreshed and happy, even when things aren't going your way.

Following the rules feels natural to you. You can't imagine living outside the law.

You love to create and preserve sacred memories. You are a very nostalgic person.

You are down to earth and old fashioned. You think that most trends are overrated.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar