onsdag 1 januari 2014

Årskrönika/Framtidvisioner

När ett år är slut och nästa tar vid ska man väl tänka tillbaka och reflektera. Tänka tillbaka är väl ok, men att reflektera...KAN vara farligt :P Nåja...here vi go...
 
2013

  - Gick ner 47 kg (om jag räknar lägsta vikten innan jag började med julfrosseriet)
  - Klippte håret till underbara 9 mm (käns som att det är mycket längre än 1 år sen)
  - Fixade percing. (Helixen är jag inte nöjd med egentligen. Den borde piercas inte skjutas för att man faktiskt ska få en ring dit...menmen...återstår att fixa längre fram)
  - Första utlandsresan...Spanien (Barcelona och Sitges) I love to travel :)
  - Första flygturen...jag var inte nervös alls. Vilket var värre än nervositeten skulle varit. Varför sjutton var jag inte nervös?! Jag antar att det var för att jag kände mig trygg med mitt ressällskap.
  - Första PRIDEfestivalen...en angenäm upplevelse
  - Blev kär otaliga gånger och fick mitt hjärta krossat lika många gånger. Ja det hör ju till.
  - Blev ÄNTLIGEN klar med min utbildning och kan "skryta" med en Yrkesexamen som anstalsvårdare
  - Har haft OTROLIGT roligt med mina SANNA vänner. Dansat på klubbar (gör det nuförtiden gladeligen, vem kunde tro). Träffat så många nya personer och sett nya platser. Lunchat å gått på cafe ideligen.  VEM kan väl klaga.
 
 
 
Visioner för 2014

  - KÄRLEK! Det är min vision för det kommande året. Jag vill slippa singeltiteln, jag vill kunna ändra realtionsstatus på FB till "i ett förhållande". Men mest av allt vill jag bara älska någon som älskar mig.
OBS! Jag tänker inte kämpa...vara till lags osv bara för att bli sedd, få uppmärksamhet etc. Jag vill att detta ska ske automatiskt av min kommande partner. Jag kan kämpa för kärlek, älskar kärlek, sen i ett förhållande, men jag kan inte gå hela vägen själv.
  - Fortsatt viknedgång. Jag vill få bort 20 kg till i år (så fort som möjligt) för att då landa på ca.96 kg. Samtidigt skulle det ju cara att tajta till huden å få nå muskler också.  Har ingen aning om vad jag gör så resultatet blir spännande, också för mig.
  - Nya upplevelser. Detta må då handla om resor, träffa nya människor, göra nya saker, nya lärdomar. You name it. Jag har faktiskt senaste 1 1/2 år blivit mycket öppnare för nya saker.
  - Tatuering. Vill verkligen ha. Men VAD? Var inget problem alls...
  - Flytt. Högst här uppe står det av en anledning "visioner" istället för "planer", alltså får man drömma. Jag skulle ju gärna bo större...det är en start. Flytta till annan stad eller annat land... Jakobstad...Vasa...Danmark...Norge? När ska man om inte när man är ung. Men kan någon verkligen se mig göra något av detta...bara packa ihop och stikke af? Knappast...först krävs stor efterforskning... Men drömma...absolut.
 
 
2014...lets see what you got to offer me!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar