lördag 22 december 2012

Stick Your Hands In This Models Pants

Ibland är det faktiskt kul att få reklam I inkorgen, speciellt när de har sådär roliga rubriker. Och så kan jag meddela att det är underklädesmärket Andrew Christian som sänder såna nyhetsbrev. Den dag jag finner en partner ska jag shoppa loss åt honom där ;D


Stress, stress och mera stress har fyllt de senaste dagarna. Planera och packa och hoppas allt går enligt planerna. Detta väl kombinerat med jobbet. Men det har gått bra. Idag var det skifte 4 och efter det var det att ställa till med att välkomna julen, visserligen gjorde jag misstaget att sätta mig ner efter jobbet men kom mig till sist igång. Det blev faktiskt riktigt bra. Lite småplock och städande ännu men det hinns nog med. En trevlig överraskning var när jag plötsligt hittade 2 ljusslingor till som jag dessutom fick kopplade. Nu lyser det i stort sätt som jag vill på balkongen. Men detta är det enda som får lysa, resten får vara släkt till måndag.


Imorgon blir det en tur till Jeppis, med julkappar och till främmande samt det sista julshoppandet…i matväg i stort sett.


Nu bara 2 saker att göra ikväll. Lite pepparkakor ska få text på sig och en handelslista måste skrivas….resten måste hinnas med imorgon…alltid finns ju natten om det blir ont om tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar