måndag 24 januari 2011

Inte direkt super.…

….men supA skulle jag göra men jag är inte så dum så jag vet att det inte hjälper, dont worry…

Idag och igår har väl inte direkt varit några toppendagar, men låt oss börja med igår.

Ett horoskop sa att 23.1 skulle vara min turdag, inte för att jag brukar tro på detta men sen stod det att jag skulle flörta med en Vattuman, dessa två saker tillsammans betydde något för mig eftersom jag hade en vattuman som fyllde år 23.1 så därför betydde det lite mer. Detta hade jag ju fel om naturligtvis. Så visandet sig också att vattumannen är i S:t Petersburg å inte fick mina rosor men det verkade som tur att hankände till dem, säkert hade någon som ser till hans lägenhet nämnt dem för honom. Hoppas nu bara de håller sig tills hans hemkomst, men jag gillar verkligen inte när mina planer faller igenom. Sen läste jag ju om en självmordsbombare på flygplats i Moskva, då blev jag jävligt nervös, men kom fram till att vad skulle han gjort därå det håller jag mig till så jag slipper fundera.

Så kommer vi till idag, den började bra, stack till jobbet. Där var det bra, evigheter sen jag haft den del av avdelningen jag hade i dag, väldigt trevlig omväxling, så kommer man slår på datorn å på facebook har min bror skrivit att största delen av den gamla ladugården nu har raserat. Inte på några vägar kul att läsa, stor del av mitt barndomssarv osv., även om det var väntat. En stor del av en vägg rasade med tjälen ifjol så jag räknade med att resten skulle ge vika i år men det gick snabbare än tänkt tack vare den tunga snön som vilat på taket över de gamla säkert murkna bjälkarna. Nåja, glad att jag slipper se det, hoppas det blir uppstädat snabbt av snälla människor, yeh fat chanse.

Så inskaffade mor ny tvättmaskin idag, den förra gick ju inte in i badrummet på någon ledd. Dessvärre var den ny inpackad endast i styrox å plast så det var inte mycket att få grepp om så jag kunde inte få upp den ensam fast jag nog utanstörre problem skulle orkat för vikten på maskinen. Hur som helst så nu står den nere i trapphuset i väntan på att någon bär upp den med mig eller att min bror tar den, han får den säkert ensam, det får väl nog jag också men då finns det risk den åker rutschbana ner för trapporna, det kan min bror lätt undvika. Eller så lyckas jag le glatt åt nån byggare imorgon som ger mig en hjälpande hand :P “I know, DIRTY ;D” <--Lorelai Gilmore
Ändå irriterande det också.

Så kan jag sen tillägga sömnbrist, något som aldrig varit några problem förr men nu går det inta att somna förrän på morgonkvisten. Har nog varit med om det förr, vet precis vad och vem som är boen, borde bara tänka mindre, nåja det går väl över förr eller senare.
Så gillar jag inte heller att det inte ännu varit tal om någon rollsättnig, fast det finns ju ännu tid kvar av Januari men man behöver väl inte spara allt till sista stund.
Datorn krånglar, trög, det ska jag försöka få ordning på också. Å tangenterna vill inte som jag vill, mellanstaget hade sagt upp om man inte är lite extra amper men det lättar redan, ni ser, allt ordnar sig, sakta men säkert.
Så skulle jag också önskat att det var lönedag idag å inte om en vecka, men nu är det som det är….

Något mer att tillägga? Nja, inte just nu, ledig imorgon å då tror jag att jag gräver ett hål å går ide, bara för en dag, det kan väl inte skada, fast ikväll är det lite smakprov ur chokladgömman som gäller, det hjälper alltid, lite i alla fall :P




You Are Sensitive



You are very intuitive and insightful. You understand what's going on around you without needing to be told.

You are naturally nurturing and caring. You look out for people, even if they don't ask you to.

You tend to stay attached to those you love. It's hard for you to let go when you need to.

You are in touch with your emotions. You know exactly what you're feeling and why you're feeling it.




You Are Gas



You are very outgoing and gregarious. You know how to fill a room with your presence.

You are a bit of a ham and a total show stealer. You love to get attention.

You tend to be overwhelming and a bit aggressive. You definitely leave your mark.

People may love you or hate you, but they always have an opinion about you.





You Are an Inspiring Best Friend



You are an amazing person, and your friends wish they could be more like you.

You are gentle and compassionate. You love easily, and you try not to say anything bad about anyone.

You are very in tune with your feelings as well as the feelings of others. You're sensitive in a good way.

You are creative and inventive. You're always thinking of a new way to brighten your best friend's day.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar