torsdag 11 augusti 2011

Jag…som studerande….igen…efter flera år….

Efter gårdagens info om läroavtal blev det plötsligt lite skrämmande. Visst, det är ju egentligen inte riktigt som att studera när det är vuxenstudier eftersom man ju inte sitter på skolbänken måndag till fredag. Men ska bli kul på ett sätt också, verkar vara ett trevligt gäng, litet visserligen men det är kanske bra det också. Å lärare å handledare var positiva, bara å vänta tills det startar nu då.

Efter detta blev det en tur på loppis. Fann denna och kunde inte motstå, bara 6€, på ett annat bord fanns den i vitt men kostade 10€, å jag föredrar faktiskt svart.


Å hade en “perfekt” plats.


Den passade bra tillsammans med denna...

...ett minne från Scalas produktion “Mellan svart och vitt”. Jag gillar verkligen den lilla tavlan med det mycket passande citatet. Minns ännu hela monologen….

Dags att jobba snart igen, kvällsskifte. Å sen ledig imorgon. Finns en fördel med att jobba 80%, en dag ledigt till per vecka, men dessvärre é ju 20% av lönen också borta….

Låt mig tvivla men om Blogthings säger det så…


You Are a Leader




You are impulsive when the occasion calls for it. You make decisions on the fly.

You are a visionary. You see the big picture instead of all of the trivial little details.

You are a very inspiring person. You show others that dreams can come true.

You are a provider. You like the satisfaction that comes with a hard earned paycheck.

2 kommentarer:

  1. Den tavlan satt på helt fel plats...det där ska vi justera när jag kommer nästa gång......du såg inte den detaljen att väggen slutade innan...från båda sidorna.... nåja inget är så farligt att vi inte kan rätta till det... ;)

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAH!! :D:D Tack Annika. Ett gott skratt förlänger livet, men du har en point faktiskt :P

    SvaraRadera