fredag 3 februari 2012

Proud Mary

Känner mig ganska stolt över mig själv om jag ska vara ärlig idag. Jag steg upp strax efter klockan 8 i morse (trots att jag jobbar kvällskifte), detta mycket tack vare att jag gick å sova vid halv 11 igår. Tror knappast detta kommer bli en vana men det skulle inte skada att göra det lite nu som då.
Gjorde detta eftersom jag tänkte att då skulle jag slippa stressa innan jobbet med att byta sängkläder, dammsuga vardagsrumsmattan och duscha. Men så fastnade jag ju framför QAF, så kan det gå. Får väl stressa lite då.

Fick igår ett email med rubriken ”Valentine’s day is just around the corner”. Bläää, denna dag ger mig kalla kårar, lite mindre bara jag tanker på det som vändagen. Så är det väl när man står utan egen Valentine.

Skönt att vara på dag 5 av 5 av jobbandet, då får man ett pris, 1 hel dag ledig från jobbet innan det blir 5 dagar till (måndag och tisdag é visserligen självstudier men att lära sig 1:a hjälpen igen lockar inte, önskar korten kunde gälla längre). Tror visserligen det blev 4 lediga dagar efter det, om planeringen alltså håller.

Nåja, dags att göra något nudå, och inte stressa.

Trevlig fredag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar