torsdag 19 april 2012

Scary

Det finns mång skrämmande saker har i världen, mord, krig, mobbing, svält och sjukdom. Något annat skrämmande är känslan när man inser att man blivit vuxen. Man vaknar, man jobbar, man handlar på hemvägen. Men på ett sätt känns det också bra. Lite som med en av orsakerna till att jag stiger upp på morgonen, något jag älskar men aldrig får. Det sista som dör är hoppet, när det är borta tar det slut.

Förutom tankar som dessa har det varit bra dagar sedan sist, jobbat varje dag, skola igår, och efter skolan kaffe med Tanja och Alexandra, har inte träffat dem sen i höstas. Jättekul. Tanja hade också med sig Leon, men han sov, konstant. Kanske vill han vara mer vaken nästa gång.

Boken framskrider bra. Det är så kul att skriva på något som man vet vad det ska innehålla, men vad det leder till, det vet man inte. På ett sätt har karaktärerna fått ett eget liv och jag kan se allt som en film för mina ögon när jag läser bakåt för att hålla koll. Och när jag ändå nämner boken och har disskuterat skrämmande saker. Att skada sin mest älskade karaktär är svårt, tror jag överlåter sådant åt Annika i framtiden. Jag kan sy knappar, fixa frisyrer och ringa ambulansen :P


Your Are Irresistible

You are sexy, powerful, and bold.
You're full of passion and energy...
Sometimes this passion has a dark side.

You feel most alive when you're seducing someone.
You never fail to get someone's attention.
You're quick minded, but you're also quick to lose your temper!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar