torsdag 3 maj 2012

Glädje och sorg

Dagarna går fort och nätterna blir sena. Har jobbet kväll nu de senaste dagarna. Detta betyder att jag, FAKTISKT, kommit mig upp tidigt, mellan 9-10 på morgonen och därför hunnit med ett och annat smått före jobbet. Fast betoningen ska nog vara på smått för jag har varit lite lat. Att sen jobba till klockan 21 gör att man inte hinner med mycket på kvällarna, titta på TV och sen kolla igenom lite facebook och sen är det bara att sova. Men nu 2 dagar ledigt igen. Skönt. Men tjänar inga pengar när jag är ledig. Tänker på hur ”rik” jag ska bli bara det blir sommar och får motta någon få heltidslön, wow.

Gillar ni Anton Hysén och vill muntras upp. Kolla då in denna adress, hela QX med en artikel om just honom, och bilderna, ja de talar ju för sig själv. http://www.qx.se/uploads/ac/30e166512f7fe6dd3c5679cf93749b.pdf


Ledig imorgon. Ja blir väl att vara författare då. Hjärnan gick på högvarv nästan hela kvällen på jobbet med att konstruera en fortsättning eftersom jag fick det jag skulle fortsätta på just före jag for till jobbet. Till slut fick jag sätt mig ner med penna och papper och på några korta minuter skriva lite stolpar för att minnas de flesta tankarna.


Till sist. Livet är orättvist. Världen är fel. En vän har förlorat sin dotter. Hon fick bara leva 6 timmar. Han hade så sett fram emot att bli pappa för första gången, varför händer dessa hemska saker alltid så fina människor. Jag tänker på er Tobbe och Malin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar