söndag 13 mars 2011

Hostelihost

Förkylar på lite smått å nu börjar hostan uppenbarar sig lite smått också. Men jag preparerar med piller å pulver, lite flytande å massor av näsdukar. Jobb imorgon, nog blir det bra detta.
Tog en promenad igår å idag, tycker det inte kan förvärra saken å jag kan ju inte sitta inne ständigt. Två dagar (fre-lör) fick jag inte gjort något alls, gjorde som man ska göra när man känner sig sjuk, ligga i soffan å se på film. Fast jag fredag städade jag ju faktiskt, så pass grundligt att mattorna åkte ut, men du kunde jag lugnt ligga med fötterna uppe resten av dagen utan dåligt samvete.
Idag ar det strykningen som fick en rejäl början, visste det va nära att bli ett måste nr jag tog sista underlakanet ur lådan i fredags. Det mesta blev slätt så länge jag kollade filmen “Tähtisuma”(minns inte originaltiteln) å halva “The Birdcage”, då var det bara underlakanen kvar å jag slutande för dagen. Resten i veckan när jag har flera lediga dagar.

Var som sagt ute å promenerade ikväll. Massor av killar på snöskotrar åkte förbi, å jag började tänka. Tänk, bara tänk om man skulle hitta sig en 19:åring, med snöskoter, som gillar att mecka å bara dricker öl. Så underbart. Helt galet egentligen. Min typ trodde jag egentligen var en mognare man, han måste vara åtminstone ett par äldre än mig, sen gör inte 35-40 något heller, lite mer sofistikerad, men händig, dock ej meckar-händig. Han skulle få dricka öl om han vill men allt skulle passa, även ett glas vin eller en god drink, det vill inte 19:åringen ha.
Kom sen fram till att jag inte har någon typ, kan egentligen inte säga något om varken utseende eller personlighet, jag vet jag hittat någon jag gillar först när jag träffar honom.
Tänk va man kan fundera.

Nu ska jag börja ställa in huvudet på jobb imorgon. Måste först se klart “Sex and the City”-filmen från Nelonen, onödigt eftersom jag har den i samlingen, men ibland gillar jag reklampauserna i filmer som omväxling.



You Should Ride in a White limo




You are a down-to-earth and friendly person. You love to socialize, and you like having a big crew.

You are a natural leader and organizer. You thrive with structure.

You believe that life has a purpose. Part of what makes life meaningful for you is bonding with other people.

You are naturally altruistic. You are a warm-hearted and sympathetic person.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar