lördag 12 mars 2011

Tå en karl é förkyld, tå ere no hemst….

…ja elä kanski sjuk överlag. Tycker dock inte det stämmer in på mig, jag håller ut så länge jag kan stå på benen. Kanske är bögar tåligare, vi kan ju multitaska också, fast jag tror inte dessa tankar stämmer till 100%…
Nåja, jag har i alla fall fått till en förkylning jag, tack för det. Kände det i halsen igår å i morse var det mycket värre, preparerade med diverse piller å pastiller, Carmolisdroppar å Mynton. Fick sen lite tips på facebook på bra preparat men tror ni inte att det, när jag äntligen var fit for fight, bara halsontet å jag, att det flyttande sig till täppt näsa :P Till det är jag dock utrustad med både näsdukar å kalyptosinhalator. Nu är huvudet dock lite väl rensat å snart tror jag det börjar ta på delar av huvudet som behöver finnas kvar.

Apropå något helt annat. Bantning av alla de slag verkar vara ett populärt samtalsämne just ny, både på TV å IRL. Kan inte direkt kalla det intressant ämne, såna som jag ska vara tyst som själv skulle vara i behov av rejäl nedgång. Men alla vet vi ju hur det ska göras, nyttigare mat, mindre godsaker å mer motion. Inga piller å shakes. Men så ska det ju utföras också. Brukar sitta å tänka att man borde kunna gå tillbaka i tiden till då fett var ett tecken på välstånd hos män å fruktbarhet för kvinnor. Eller tiden, då om man tyckte midjan var för bred eller magen putade helt enkelt snörde åt korsetten mera. Då skulle saker å ting på ett vis varit lättare.

Resultatet i Let’s Dance är på kommande i skrivandets stund…..å DÄR gick det åt helvete!!!

Tror nu jag skall smutta på något ur någon av flaskorna på översta hyllan i kylskåpet som får det att se ut som ett barskåp, ja eller kanske lite Jäger ur frysen skulle vara bra mot förkylningen…

Nu ska vi se om jag sitter uppe hela natten, måste åtminstone vänta å se om jag sett de där Supernatural avsnitten från Kanal 5 som kommer inatt… Njuta av den fredagsstädade lägenheten å sen in mellan de sedan några timmar bytta sänglinnet, underbart.

Gonatt. Å trevlig helg!!



You Are a Window




You are a truly extroverted person. Your life feels empty without lots of people in it.

Being around others makes you feel joyful. Friends and family bring meaning to your life.

And even if you're all alone, you prefer to be people watching out in public.

You are a cheerful and eager participant in the world. You are full of delight and wonder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar