tisdag 26 april 2011

When it's a question of money, everybody is of the same religion.

- Voltaire

Idag har det stått vila högst uppe på att göra listan. Suttit på balkongen å njutit de stunder det inte varit för varmt, vilket brukar vara för å eftermiddag, mitt på dagen är det otänkbart. Så avslappnande, golvet är nu också ganska varmt när de nytvättade plastmattorna täcker det spruckna å fula cementgolvet där färgen flagnat här å var.

Sen var det pappersarbete som stod som nästa punk. Två stora lådor från IKEA av märket KASSETT, märkta “Räkningar” och ”Tidningar”. den ena lådan var lättare att få organiserad änden andra, gamla räkningar i mängd å massor, tror jag borde slängt dem i påskbrasan :P

Sen har jag emellan allt detta tänkt på alla livets orättvisor. Har en skolkamrat, gick samma årskurs damklubben, barnträdgården(förskola) å sen årskurs 1-9, jag minns ännu dagen när han å jag var från barnträdgården(förskola) till Ytterjeppo skola för att se oss omkring före årskurs ett, vet faktiskt inte exakt varför vi var dit men det var vi. Nu ligger denna 23:åring medvetslös i Tammerfors å läkarna kan inget mer göra. En medfödd sjukdom har gjort att han de senaste åren genomgått många stora operationen å när han nu genomgick den som (jag tror) skulle kunnat bli hans sista vaknar han upp som vanligt å får sen en hjärnblödning. 23 år. FY FAN. Mina tankar å böner (i en situation som denna ber t.o.m. jag) går till honom å hans familj. Låt oss hoppas på ett mirakel, medicinskt eller annat…..



You Are a Pink Peep




You love to have fun, and in your view, the more the merrier. You enjoy festive parties.

You enjoy attracting attention - as long as that attention is for the right reasons.

You are able to relate to people on their own level. You are socially adaptable.

You are impulsive and dynamic. Your life decisions may seem arbitrary, but each one makes sense to you.



You Are Relentless




You are focused and committed. You never lose site of your goals.

You are very intense and relentless. Your friends have accused you of being one-track.

You have a lighter side, and you're very funny. You have a hilarious take on things.

You like to live well, and you appreciate good food. You can be a hedonist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar