måndag 18 april 2011

You cannot find peace by avoiding life

- Virginia Woolf

Ja idag skulle jag ta det lugnt tänkte jag när jag höll igång som mest. Redan innan jag gått å lagt mig hade jag bestämt mig för att det idag skulle stykas så det gjorde jag. Alltid lika skönt att ha det gjort, nu får flera veckor åter passera till nästa gång.


Kvällens sysselsättning var att ta en lång uppfriskande promenad, å det fick jag. Konstaterade att nästan all snö snart är borta, har svårt att förstå att det gått så fort, å att isarna också snart fullständigt har blandat sig i alla vattendrags redan befintliga vatten.
Sen hade jag planer på att laga stekpannemuffins (surplättar) när det fanns gammal grädde i kylen. Det blev gottigott.


Tänker avsluta detta med att nämna dagens stora samtalsämne, valet. Jag är verkligen allt annat än politisk, orkar inte lägga mig i. röstade inte heller kan jag helt öppet säga, så då får jag heller ej klaga brukar det ju heta. Men finns det faktiskt någon som håller sina vallöften efter inval? Jag hade egentligen bara en kandidat jag kunde tänka mig att rösta på och hon blev ändå invald, som jag gissade. Å tro mig, detta var inte en sannfinländare, ja herregud hur röstar folk, önskar det bara var finnar å ej finlandssvenskar som röstar på dem men dessvärre nej. Svenskan kommer inte stå högt i rang i framtiden heller kan jag tänka.



You Are Chunky Peanut Butter




You think there are many true paths in this life. You don't expect anyone else to follow yours.

You are a very visual person. You don't judge a book by it's cover, but you definitely notice the cover!

You are shy at first but talkative with people you know extremely well. You open up over time.

You are always keenly aware of your environment. You notice every sight, sound, and smell.

2 kommentarer:

  1. OCh varför i hela friden röstade du inte? Det är din plikt i ett demokratiskt samhälle att rösta! Förstår mig inte alls på människor som du som inte drar sitt strå till stacken. Rösta blankt om du så vill rösta, men gå till valunan. Dina förfäder har dött för att du ska få rätt till ett demokratiskt samhälle! Skulle alla tänka som dig, skulle vi inte ha någon demokrati! Skäms och jag hoppas att du tar ditt förnuft till fånga och röstar i fortsättningen. Att låta bli är ju ren idoioti!

    SvaraRadera
  2. Th, du vet väl nog att du gjorde skada genom att inte rösta, Sannfinländarna gick procentuellt på plus då fast du int ville de :/

    Jag är inte heller så politiskt insatt, men fan i mig att dom ska ta bort vårt modersmål! Man märker inte av det i ö:botten ännu på en tid tror jag så ni är säkert lugna ännu, men här märks det... Sorgligt!

    SvaraRadera