måndag 6 augusti 2012

........

”Vägen hem var mycket lång och ingen har jag mött, nu blir kvällarna kyliga och sena.” en härlig tid som kommer nu. mörkare på kvällarna igen, blommorna på balkongen blommar vackert på balkongen i skenet av gatlamporna. Inget att klaga på säger jag, dessvärre finns det inte mycket tid att njuta av det.

”Lediga” helgen slut. Men känner att jag fick rätt mycket gjort. Igen, inga stora saker men alltid något. På fredagen plockade jag fram symaskinen och fixade till gardinerna. Testade sedan massor av kombinatoner, knäppte lite fel och ändrade om och till slut var jag nöjd. Det blev faktiskt bättre än jag trott. Jag gillar det, och speciellt med nya mattan :D (Dålig bild eftersom jag fick använda mobilen då jag inte kan minnas att köpa batterier till kameran)

Söndagen var det jobb vid datorn som gällde eller ja, jag tog mig jobb vid datorn för att undvika den egentliga planerade arbetet, vilket var 6 veckors strykning. Hade menat och menat i så många veckor men ja… de blidde bara inte så. Och jag som redan som barn tyckte om att ”skryka” , till jul strök jag allt som kunde strykas, rent som smutsigt. Detta något som min lilla mamma alltid påminner mig om :P Men det blev sedan gjort på knappa 90 minuter... att man aldrig lär sig. Ändå var jag glad att jag hann sitta vid datorn. Satt och redigerade så smått på boken och skrev ut den, så långt vi har kommit, satte i plastfickor och i en mapp. Blev riktigt bra. Sakta men säkert tror jag vi ska komma ingång igen nu när det blir mot hösten. Me like.


Nu väntar mera jobb vid datorn. Har över ett år av bloggande att sätta till papper… nåja, får jag redan en början så…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar