torsdag 8 december 2011

On a roll

Snart vänder det säkert igen. Fick idag igen ett trevligt brev på posten. Två dagar i rad, wow. Detta var stort, vitt, 3 frimärken och jag visste precis vad det innehöll: Orginaal nr.2. vilken tidning, ja eller rättare sagt Magasin. Livsstilsmagasin. Ett underbart sådant. De levande texterna (underhållande och lärorika), bilderna, upplägget, det tjocka pappret å doften. Perfekt julklapp. Ett litet plus med just denna var att vissa ju fanns med på bild… eller åtminstone Medusa :D

Har hoppet återvänt. Jag tror det. Men är detta en bra sak, borde verkligenen inte hoppas igen men det får mig att må bra. Kommer det att gå åt helvetet igen? Helt möjligt men jag tar mig över det hindret när det kommer, har jag gjort det en gång (kanske flera) så gör jag det igen. Varför tänker jag på detta? Hamnade idag i en situation som brukar göra mig helt uppfylld av glädje till att börja med för att sedan ge mig ångest men se idag stannade glädjen kvar. Detta gör jag gärna om.

Har idag börjat julpynta, fast nej, det där var nog en överdrift. Jag plockade ner den svarta kronan ur fönstret och hängde istället upp denna stjärna från Perfect Home.



Your Spiritual Style is Natural and Nurturing




You are grounded, stable, and secure in who you are. You don't second guess your intuition.

You would never be accused of taking yourself too seriously. You are able to lighten up when needed.

You see the magic in each moment. You try to never take your life for granted.

You're a bit of a flower child, and you love to be outdoors. You see nature as a gift.

2 kommentarer:

  1. Inte bra, inte bra alls om du frågar mig. För mycket på spel.
    Jag vet att jat inte skulle säga mer men kunde inte hålla mig. Over and Out! -nr 3-

    SvaraRadera
  2. Jag vet, är av exakt samma åsikt men.....kan inte motstå :D

    SvaraRadera