måndag 26 mars 2012

Denna dag ett liv

Jag steg upp kl.06:20. Vid 08 hade jag jobbat bara en timme men ändå lyckats att göra många osmidiga saker. Ja, jag började redan hemma, ett par minuter efter att jag vaknade, plötsligt fick jag omkull en karaff med blandad saft, denna hamnade ju över hela spisen, arbetsbänken och naturligtvis golvet. Att skura golvet före kl. 07 var inte riktigt vad jag tänkt mig. Dessutom var ju moppen praktiskt taget begravd under en strykbräda i städskrubben, off course.
Sen var det misstagen på jobbet, skulle tömma kaffesumpen i roskis och eftersom detta sker dagligen så tittade jag inte efter roskisen, å där låg hälften av sumpen bredvid roskisen inne i skåpet. En stor tom tårtlåda var nedtryck och något i vägen. Ja då var det bara att sopa.
Några minuter går när jag slänger ut alla skedar på golvet, jo ja tackar ja. Något mer när jag ändå är igång? En kollega undrade om jag ställde till med bröllop, men med så många skedar blir det nog massbröllop. En himla tur att maten var utdelad. Men säkert bra att få diskat dem en extra gång :P
Personligen tycker jag att detta räcker veckan ut. Faktiskt.

Efter denna dag som slutade kl. 14 var det datorn som gällde å fortsättningen på skrivandet. Mitt bidrag blev 1237 ord. Tyckte jag fick till det bra, både äta kakan samt ha den kvar. Och så kom Mr. Right sitt namn, Adam och den söta killen i kassan Daniel.
Detta är en sysselsättning alla borde börja med. Det é skitkul att skriva något med en vän på detta sätt. Man utmanar varandra och vet aldrig vad som hänt i historien när man får näsa del :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar