söndag 9 september 2012

En kyrklig helg

Hela denna helg i stort sett har jag spenderat i det lilla prästerskapet Dibley med prästen Geraldine Granger. En helt underbar serie, bara lite synd att det inte finns fler avsnitt. Detta klipp är bara så bra, Geraldines reaktion. SÅ jag tro det eller ej.


Sen när jag ändå är inne på underhållning. THE AVENGERS.


Vilken bra film. Mina förväntningar var sisådär, men den överskred dessa med flera hundra procent. Och Ironman, han är ändå min favorit, (tätt följd av DR. Banner), han går bara inte att beskriva. Så glad att det blir en Iron Man 3, dessvärre har ju RD Jr. skadat sig när han gjort sina egna stunt så produktionen sköts fram. Damm it. Och stackar Robert Downey Jr.



TUPLA mysteriet inte löst ännu, men Annika hade många teorier, ja hon är för fantastisk.

1. ALLA i det topp moderna "Alkohuset" har fått en likadan tupla för att de bor i JUST DET huset... kanske det är "Alkohus-frdag".
2. Nån reklamkille spanat in dig och ville ge dig lite extra kärlek och omtanke.....
3. Kanske någon nötallergiker i samma hus fått den av nån av misstag och vill på detta sätt göra sig av med den... tuplan alltså ...inte vännen...sätter den i närmast brevinkast.... vilket råkar vara ditt.
4. .... eller så har du faktist en fiende någonstans ...tyyp Daniel.... Muhahahaa... (ät den INTE)
5. ....eller så är den ett tack för annat bakverk du vet.. ..
6. Eller så är den ett bevismaterial för ett brott och viktigt del i en polisutredning som "nån" behövt få bort med det samma... ( i detta fall skulle jag ha rått dig att inte ta i den överhuvudtaget... vilket du med säkerhet redan gjort och du är bunden till bevismaterialet. Ring om jag ska hämta ut dig ur häktet..
7. Eller sen helt enkelt nån som ville förgylla din dag.. fredagkväll och allt.

Jag har kollat så nr. 1 är det inte. Nr.2 skulle ju vara kul. Sen misstänker jag faktiskt lite nr.5 på ett sätt, och då är jag så FAN irriterad att jag inte var hemma. Och nr.7 är ju en trevlig tanke men jag tycker ändå om att veta VEM!


Imorgon börjar något som jag på onsdag, NÄSTA VECKA, kanske kommer att kalla veckan from HELL men vi får se. Bara att börja imorgon kl.07…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar