fredag 7 september 2012

“I like work: it fascinates me. I can sit and look at it for hours.”

Igår var en dag då jag faktiskt hete hade planer på att göra något alls MEN det räckte med att bara se sig omkring här hemma för att se att det inte behövdes planer, det fanns gott om uppgifter ändå. Allting gjordes med glatt humör och jag är mest nöjd över den spontana rensningen av kläder. Bort åkte sådant som jag aldrig använder, sånt jag inte mera gillar, sånt som kan vara bra att ha (fast det ALDRIG behövs) och till sist allt jag hängt till sidan och sparat sist jag rensade. Sammanlagt 3 påsar till insamling (när de nu kommer sig dit) och en att slänga.

Inte illa. Konstigt nog blev det inte något mera utrymme men massor av tomma hängare blev det.


Mysig tid. Fixade igår lite med belysningen. Ljusnätet på balkongen inkopplat, och det kan faktiskt inte klassas som julbelysning (även om det lyser då också) eftersom det är klart, alltså inte färgade lampor. Fönsterlamporna kom sig upp igen, när jag väl hittade deras gömställe, och plötsligt var det mycket trevligare på mörka kvällar. Kändes bra att sitta där i soffhörnet… men ändå… ensamt.

Ibland önskar jag nästan det var enda känslan På kvällen spenderade jag en timme på en ubåt.


Matlagningsprogram står egentligen inte högt på min lista över favoritprogram men av någon anledning verkade veckans avsnitt av ”Nya Landgång ” på SVT 1 intressant. Dessutom var ju kocken riktigt söt…


Ny dag idag och jag ska snart i jobb. Och konstigt nog verkar det inte spela någon roll hur tidigt jag försöker stiga upp så rusar ändå förmiddagarna iväg för mig…måste riva ur sängen och snabbvädra och bädda med nya lakan så har jag det undan för idag och så tänkte jag hinna springa in via butiken innan jobbet också…nåja 3-2-1- GO!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar