fredag 2 maj 2014

Ett kort besök, ett snabbt farväl

Torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag. Jsg räknade dagarna...5 dagar. Vi har varit på Åland 5 dagar. Jag riktigt räknade efter på fingrarna...jo...samma resultat, 5 dagar. Längsta besöket hittills,  ändå kändes det precis lika kort som alltid. 
På söndagseftermiddagen efter det att vi faktiskt hunnit med lite kvalitetstid allihopa på Tallbacka omlokaliserade vi oss alla till Klinten, övernattningslägenheten. På det viset var mamma å jag på plats i  Mariehamn redan när måndagen kom å fick då sova lite längre samt att vi hann spendera lite extra tid med Nettan å Lukas.
Söndagskvällen blev ändå sen, vi satt alla 4 i vardagsrummeg å pratade allvar blandat med att vi skrattade så vi tänkte kikna.
När det var dags att söka sig till sängs började redan sermonin med att säga hejdå. Eftersom Dan skulle upp tidigt morgonen därpå och fara till jobbet skulle vi inte hinna se honom mer denna gång. Det kändes så konstigt att krama honom adjö. Redan...igen... (det låter konstikt men ögonen tåras här i bussen när jag sitter å skriver detta). Sen var det bara att sova...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar