tisdag 3 januari 2012

Let it snow, let it snow, let it snow

Äntligen har vi vinter. På riktigt. Med massor av snö. Visserligen var julen inte vit och vi överlevde, men nyåret, det var vackert vitt å det blir bara bättre å bättre. Förstår att de som på ett eller annat sätt måste flytta denna snö bort från bilar eller gårdsplaner inte håller med mig, men sorry, jag älskar snö :D

Hur ska man förresten tyda mäns kläder utspridda I trappen. En jacka å ett par skor. Är det månne ett tecken på ett mycket passionerat kärleksdrama som gick så hett till att man inte kunde vänta tills man kom in innan avklädningsprocessen började.
Eller alternativ två. Raka motsatsen. Slut i förhållandet och kläderna åkte ut.
Mycket möjligt också att det bara handlar om något så enkelt som en Alienbortföring…. Kommer man någonsin få reda på det……

Annars har det varit en dag som gått i jobbets tecken. Tecken. Passade bra med ett kvällspass. Bara 4 dagar att jobba denna vecka, blev en extra dag plötsligt. Minaarbetslistor é väldigt märkliga. De ska vara 75 timmar/3 veckor med det kan bli 6 dagar en vecka och 1-2 dagar per vecka de övriga så…. Det är inte bra med för mycket ledigt heller. Blir bara rastlös.
Det är bra att ha ett jobb och det kändes riktigt skönt att se hur mycket jag faktiskt jobbade 2011 när jag tog ner den almanackan från väggen och bläddrade lite.


Men tanken på att få vara ”stay at home-husband” och få ta hand om mannen man älskar låter inte dåligt heller, verkligen INTE. Men ett par dagar på jobbet kan nog säkert klämmas in lite här å där. Ja det skulle vara tider det…..inte kräver jag väl för mycket?



You Are Macaroni




You are tender and compassionate. You wear your heart on your sleeve.

You are good natured and people enjoy your company. You put people at ease and make them feel at home with you.

In your group of friends, you are the intuitive one. You understand and empathize with others.

You are nurturing, kind, and lucky. You are good at keeping secrets, and you tend to be a private person.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar