fredag 2 augusti 2013

The plane the plane

(Skrivet på flyget i förmiddags) Ok så då har det hänt. Det jag nog aldrig trodde skulle hända. Jag...på ett flygplan...i luften. Högt ovan moln och trädtopparna. Och det känns okej. Jag är kolugn. Helt jävla otroligt. Ovanför molnen helt ok. Ovanför trädtoppar och hustak...INTE ok. Men här sitter jag nu...helt utan att kunna kontrollera situationen. Fine by me. Undrar vem som drogat mig och hur de gjorde det. Var det min smörgås i morse eller kanske vattnet. Tacksam är jag ändå. Jag lyssnar på musik och bloggar. Internet lämnar mycket att önska men ändå. Mycket glad jag överförde hela musikgalleriet till tabben.

Andra lugnande faktorer finns ju också:
# 1. Mitt resesällskap på min högra sida. Tackar min lyckliga skapare för att jag träffat dem.
# 2. Kaptenen var ju snygg...och svensk...35-40 års åldern. Kort brunt gråsprängt hår. Nästan så jag kunde tänka mig att resa i cockpit...eller bli medlem i 10000-meters klubben...i cockpit. Autopilot uppfanns väl av en orsak ;)
# 3. Småbarnsfadern på andra sidan gången till vänster om mig har en del...tilltalande...atributer...

Tidigt väckning idag. 04:15. Rekommenderas INTE. Morgonen gick i slowmotion, det var allt vi orkade med. Bussresan till flygplatsen helt ok, jag lugnade mig aningen redan då.
Incheckning nästa. Detta gick ju också smidigt...även om jag helt plötsligt checkade in 3 väskor i mitt namn...jag som varit SÅ duktig och bara packat en stycke. Men detta visste ju tydligen inte incheckningsdatorn. Hoppas ingen av mina vänner packat något fruktansvärt olagligt :)
Genom tullen och metalldetektorn...som pep. Ett nytt försök utan halsband och ringar, allt ok. Men jag VISITERAS ändå. Dreya gissade att vakten tyckte jag såg märklig ut. Detta godkändes inte. Vi kom fram till att han gillade mig. Mycket mer acceptabelt.
Vi väntade sen en timme och jag såg något att vila ögonen på och allt var bra. Bordade flyget och kändes så naturligt...måste flugit mycket i tidigare liv :)

Och så är vi här då. Ca 2 1/2 timme i luften ännu. Får se hur landningen känns. Ha det bra mina vänner...det tänker jag ha :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar